• coolpet
    #115
    Nem vagyok nagy webfejleszto.
    De ha nekiallok alkotni valamit, akkor megnezem a szabvanyokat, mintapeldakat.
    FF-el fejlesztek, mert arra megvannak a kello segedeszkozok:(measureit, colorpicker, web developer, DOM inspector, firebug, js console, css console es meg kismillio kisegito amit hasznalhatnek).

    Mukodik frankon a dolog, meglesem chrome, opera alatt is minden fasza.

    Teszt IE8, es mar a lap betoltesekor felugrosav, allow blocked content(lehet ismeros), majd szethullott weblap, egy darab sarga felkialtojeles tabla, hogy hiba az oldalon. Anyad, milyen hiba? ismeretlen tulajdonsag, nem ismert ojjektum stb... Anyad! Jon guugli, par perces keresesre ra, duplikalhaton a scripteket IE ala is, valamint egy kozeputban allapodok meg a stiluslapoknal, amit az ie is jol kezel/ismer. 5x annyi munkat beleolok a legegyszerubb lapba is, ha azt szeretnem, hogy minden bongeszoben ugyanugy nezzen ki(lsd ie vs barmi mas)

    Es vegezetul csak annyit mondok, hogy a webszabvanyok azert vannak, hogy be kelljen oket tartani. Ha a valo eletben forgalomma szemben megyek, vagy csak nem adok elsobseget, mar meg is vagtak. Ha megszegem a BTK szabalyait, akkor lecsuknak. Na a weben nem ez a trendi, minden szemet elfer, hiszen nagy a vilaghalo. Mondja valaki hogy nincs igazam.