• steevo7
    "épp a közönség szavára nem lehet adni, hiszen a közönség az, ami megzabál minden szemétnek tartott dolgot. (mondjuk igaz, hiába hőbörög az ember, a közönségnek barátok közt és győzike kell és, szerinted ez a lényeg"

Nos én az amcsi és a magyar közönség véleményére sem szoktam adni. Jobb szeretem magam megtapasztalni, amit ők jónak vagy rossznak véltek.

"a trailer alapján döntés pedig arra vonatkozott, hogy az emberek zöme az előzetes alapján dönti el, hogy megnézi-e a filmet. naivan legalábbis így gondolom"

Valóban így van. Az emberek zöme tényleg az alapján dönt. A film minőségére azért tértem ki, mert badarság egy jó trailer alapján dönteni, hiszen lehet rossz a film. Nos... Kinek a pap kinek a paplan.

"senkinek a szavára adni nem hülyeség. az a hülyeség, ha valaki nem ad más szavára. érdekes módon más filmeknél épp azt hozzák fel a fórumozók, hogy épp a közönség szavára nem lehet adni, hiszen a közönség az, ami megzabál minden szemétnek tartott dolgot. (mondjuk igaz, hiába hőbörög az ember, a közönségnek barátok közt és győzike kell és, szerinted ez a lényeg.)"

Nem mondtam, hogy ne adjunk senki szavára. Van nekem pár nagyon jó barátom, akiknek az ízlésében megbízok (legyen szó drámáról, vígjátékról, akciróról). Na ők ha valamire azt mondják, hogy jó (egymástól függetlenül), akkor alap, hogy adok egy sanszot. Egyébként az a jó, hogy mindegyikünk más múfajt kedvel jobban és azáltal, hogy megosztunk egy-két magánvéleményt, majd meg is nézzük a filmet, javul a látásmódunk.

"nem hiszem, hogy valaki rászorulna ilyesmire, de ha te úgy érzed...:) igazából nem is tudok ilyesmivel mit kezdeni, hiszen a szövegértés lenne a kommunikáció alapja. "

Nos nincs szükség, arra, hogy magánórát adj, tisztában vagyok én a kommunikáció mikéntjével. :) Ha viszont állítólag nem oktatsz ki másokat néha feleslegesen ( ha jogos megértem ), akkor miért látok én ilyeneket a fórumban? :) Ha te elvárod, hogy tisztelje a magánvéleményed, akkor te se piszkálj mást feleslegesen, verbálisan fitoktatva a felsőbbrendűséged. Bocs, hogy nincs rá most példa, fáradt vagyok ahhoz ma, hogy elkezdjek visszakeresni, de ígérem ha legközelebb bármi problémám lesz, akkor példával jelentkezek.

Ne aggódj én nem szorulok rá arra, hogy magam mellett kelljen tudnom az értelmező kéziszótárt az idegen szavak szótárának és egy jól megírt bölcsességeket tartalmazó könyvnek a társaságában, hogy ilyen hangzatos kommenteket írjak. :)

Nekem amúgy azon kívűl, hogy néha csak úgy beleokoskodsz dolgokba és kommentekbe semmi bajom veled. Értelmes fazon vagy azt látom. És vannak jó meglátásaid, csak jó lenne, ha olyan értelmesen állnál néhány fórumozóhoz ( ha tényleg sík az illető megérdemli :) ), mint amilyen értelmesen fogalmazol. Ennyi.