winnie#19
"Az pedig számomra mindig is rejtély lesz, h milyen winnie filmes értékrendje. Mi alapján dönti el, hogy jó e vagy nem az adott film. "
ami alapján te is.
hogy tetszett-e vagy sem, de szerintem most látványos félreértés esete forog fenn. hogy jön ide az ízlésem? egy szót nem írtam arról, hogy milyen volt a twilight, hogy tetszett-e vagy sem (szerintem pocsék volt, de ez tök mindegy)
a trailer alapján döntés pedig arra vonatkozott, hogy az emberek zöme az előzetes alapján dönti el, hogy megnézi-e a filmet. naivan legalábbis így gondolom. (nem értem, hogy te miért a filmre minőségéről írsz.)
"Az amerikai filmkritikusok véleménye alapján meg még nagyobb hülyeség dönteni, hiszen nem egyszer fordult már elő, hogy lehúztak valamit, aztán a közönségnek (ami a lényeg szerintem) tetszett."
nocsak. van példa is? megsúgok valamit: senkinek a szavára adni nem hülyeség. az a hülyeség, ha valaki nem ad más szavára. érdekes módon más filmeknél épp azt hozzák fel a fórumozók, hogy épp a közönség szavára nem lehet adni, hiszen a közönség az, ami megzabál minden szemétnek tartott dolgot. (mondjuk igaz, hiába hőbörög az ember, a közönségnek barátok közt és győzike kell és, szerinted ez a lényeg.)
"Itt látszik meg, hogy hiába osztja az észt az 1ügyü, önmaga bölcselkedéseire percek alatt rácáfol."
egyelőre csak te cáfoltál rá magadra. szó nem volt észosztásról, nem hiszem, hogy valaki rászorulna ilyesmire, de ha te úgy érzed...:) igazából nem is tudok ilyesmivel mit kezdeni, hiszen a szövegértés lenne a kommunikáció alapja.