steevo7#18
És lám most sem marad el hangzatos okítás. :)Ennél romantikusabb filmet nem hordott még a Föld a hátán? Háhh... Elismerem nekem tetszett a film. Az pedig számomra mindig is rejtély lesz, h milyen winnie filmes értékrendje. Mi alapján dönti el, hogy jó e vagy nem az adott film. Lehet itt élelmes, okos, hangzatos szavakkal vagy mondatokkal dobálózni, de akkor támassza alá a szavakat indoklás is. Trailer alapján dönteni? Hmmm... Én azt tapasztaltam, hogy igazából nem mindig lehet. Lehet a trailer jó annyira, hogy megfog benne valami, de megeshet, hogy a film kaki lesz. Előfordulhat az is, h a trailer nem nyűgözött le ( pont eme vámpíros alkotás első részénél), de adva neki egy sanszot, rájöttem "hogy ez jóóó". Az amerikai filmkritikusok véleménye alapján meg még nagyobb hülyeség dönteni, hiszen nem egyszer fordult már elő, hogy lehúztak valamit, aztán a közönségnek (ami a lényeg szerintem) tetszett. Úgyhogy kéretik nem hülyének nevezni azokat az embereket, aki nem a trailer alapján döntenek. Ha már belefognak egy filmbe még mindig ott a kiút ha nem tetszik. Szerintem mindenki számára ismerős a dvd-n a stop gomb, ha pedig számítógépen nézi valaki, biztos tudja, hogy pár kattintás meg is szabadíthatja néhány unalmas vagy kellemetlen perctől. Itt látszik meg, hogy hiába osztja az észt az 1ügyü, önmaga bölcselkedéseire percek alatt rácáfol. Lassan már a fórumozás Szerekes Viktorjaként fogjuk tisztelni.
Köszönöm a figyelmet.