FlyingV#10
ahamm.. hát akkor elmondom, én hogy látom. nekem se a kedven intézményem ám az EU, de két lehetőség van: egyedül marad MO, nincsenek EUs pénzek, előírások és országon belül lopja továbbra ugyanaz a pár párt és ugyanaz a pár politikus el ugyanazt a pénzt, de közben semmi garancia arra, hogy lesz is valami, továbbá kisebb a felvevőpiac, vagy pedig szopunk az EUval, de legalább ezek a látszat-pályázatok és látszat-előírások valamit garantálnak hogy lesz, és ugyanazt a pénzt nem csak az országbeliek zsebéből húzzák, hanem az EU-s pályázati pénzből is (gyk több marad itthon). több cég jön be (ez sem pozitív, de van munkahely), van felvevőpiac. én inkább ez utóbbi szarral vagyok jobban kibékülve :)
amúgy meg volna egy jó tanácsom: kicsit jobban szűrd azt, amit olvasol és ne higyj minden írott szónak 100%-ig, amit olvasol, mert az az érzésem, kicsit el vagy tévelyedve :)
cateran: konkrétan annyi költséggel járna, hogy nem éri meg behozni. és mondom, ha nem lesz ebből az EU-s törvényből semmi, akkor bizony a hasonló dolgok se nagyon fognak bejönni.. szerintem mégiscsak jobb egy korrektebb törvény, egy maffia eltűnés és új lehetőségek létrejötte, minthogy marad minden ugyanebben a szarban. megintcsak az előző gondolatmenet.. de hát látom gondolkodni nem divat, csak mocskolódni, amit valakik uszítására szószerint ordibáljátok világgá..
Jobs tudomásom szerint nem szart spanyolviaszt, viszont sok köze van pl a mai számítástechnikai forradalomhoz. pont nem az ő nagyságát kéne megkérdőjeezni, még ha nem is egyértelműen szimpatikus figura. de nagy ember. mint ahogy Bill Gates is, ha már itt tartunk.
Az Apple meg igenis új fuvallatokat hoz a digitális világba, ahogy hdo is írja. Ha nem lett volna biztos, hogy lesz iPhone és az full érintőkijelzős lesz, még mindig nem lennének valószínűleg ilyen telefonok. az egy más kérdés, hogy szükség van-e rájuk.. nekem pl van :)
szóval jó, hogy nem egy-két fröcsögő birkán múlik a dolog. én remélem, hogy lesz törvény. még ha nem is Igazmagyarok hozzák meg :)