pixx#22
Juj de hülye vagy, látom mit tesz a linux má, hol írtam, hogy ingyenes a linux? Itt a programokról van szó, mert azok ingyenesek...mert én még nem láttam linux programot boltban, vagy a neten pénzért...hiszen itt mindenki belead a közösbe vagy nem...
Amúgy, mert valami linux buzi áthidalta a problémát, amúgy közölném veled ezért kizárás, és account törlés jár, plusz programtörésnek minősül...és egy átlag júzer ezzel nem genyázik. Linux programozóknak, és programozni vágyó embereknek való. Mert neked jó, rám meg a többire ne kényszerísd rá...
fsf.hu-ra igen szertnének ingyenes szoftvert...Hadopi miatt eltörlik ezt hamarosan, a másik te neked mi a munkád? Mennyire használsz programokat? Fizetős, és ingyenes között tudod mi a különbség, a pénzen kívül? Segítek a belefektetett pro munka.
A winbebeépített movie makerrel is lehet vágni, meg AVID-dal is a különbség csak annyi, hogy az egyik pro program, míg a másik még arra se jó, hogy az otthoni videódat összevágd. Általában ez a különbség az ingyenes és fizetős között.