• Eriongtk
    "A barlang 2 ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Sarah kiszabadult a barlangból..."
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De hiszen nem is igy ért véget, azt csak képzelte, ugy ért véget h kb a semmi közepén volt

"A kórházban nem szól semmit a csapat többi tagjáról, mivel mentális állapotát komolyan befolyásolták az események. A keresőcsapat azonban magával viszi a barlangba Saraht..."

EZAZ! Adjatok neki! Sokkterápia :D

"Ráadásul kiderül, hogy nem ő az egyetlen túlélő."

Ez egyrészt lol, másrészt kicsit spoiler?

---
    Tegnap láttam a filmet, és meg kell mondjam nem vágtam magam hanyatt rajta...Nagyon sok ellentmondás volt benne, 1x megnézhetős...

"Emlékezetem szerint (javítsatok ki, ha tévedek) a film végén SPOILER!!!! a csaj kiszabadul a barlangból, kocsiba ül és elszáguld (jó befejezés) majd aztán rájön, hogy a menekülést csak hallucinálta és bent rekedt a barlangba (rossz befejezés) de meghalni nem halt meg -csak az előzmények ismeretében az esélye a túlélésre 0,0%-."

Hm, későn vettem észre, látom már leírták.. mind1. Hát ha nem is 0.0%, de 0.01%... Lefogadom h a nagy csavar az lesz benne h kiderül h juno lealázta a dögöket, akik megtették királynőjüknek (vagy ilyesmi, értsd a lényeget :) ) és bosszúhadjáratot indít a csaj ellen, ha már leráncigálták :P