• winnie
    "Szerintem sokat ártott a film kezdő bevételének a negatív hangú kritika.
    A sok birka ember elolvas egy kritikát és ha az negatív hangvételő akkor úgy gondolja, hogy "Megse nézem mert biztos egy rakás szar" holott..."

holott te sem, én sem gondoljuk azt. más kérdés, hogy ha mindenki kánonban leszólja azután, hogy az ST remek, wolverine korrekt kritikákat kapott, az elgondolkodtató.

de ezek fanfilmek, fiatalok nézik, tesznek a hivatalos kritikákra (annál jobban adnak egymás szavára), nem egy sokkal jobban lehúzott film lett siker: egy underworldnél vagy resident evilnél a közönség
    immúnis a kritikára. a T4-nél is ez tűnik nekem logikusnak.

nem láttam az előzetest, de azt észleltem, hogy hatalmas a hype körülötte, hogy sokan várják. kétszer ekkora nyitányon sem lepődtem volna meg, de ez..., döbbenetes.

" Ezért nem kell adni a kritikára a film megnézése előtt. Lehet, hogy kicsit túloztam az előbb de akkor is jogtalanul sok jó filmet húznak le a kritikusok. Hogy miért azt nemtudom. "

mert nem mindenkinek tetszik az, ami neked. z ember mindig akkor hörög a kritikára, amikor véletlenül beleütközik egy negatívba egy általa kedvelt filmről - az már kevésbé tűnik fel, hogy általában egybevág a kritika és a véleménye. (az hibás alapfeltevés, hogy a jó filmet lehúzzák. van, aki lehúzza a többség által jónak tartott filmet, mert ízlések és pofonok, de ha egy film neked tetszik, az nem biztos, hogy globalize "jó":)

fordítsd meg a felállást - te is lehúzol sok filmet. ha olyasvalaki olvasná egy lehúzó véleményedet, akinek épp ez a film bejött, akkor téged tartana lehúzónak. indokolatlanul.

kritikát nem úgy kell olvasni, hogy hányperhány lett, hanem a sorok között látni kell, hogy MIÉRT lett annyi amennyi. az osztályzat szubjektív, de abban hogy "3/10, mert túl sok benne a szex" nem a 3/10 a lényeg, hanem, hogy sok a szex, ami van, akinek eleve 7/10-ről indítja a filmet.