• droidka
    ''A többi megfogalmazásán meg süt az aminek sütnie kell. Nem az értelem szikrájáról van szó...

Szerinted 10% (magából a gázból leveszi a 10%-ot?) + adó + ÁFA + stb. az nem profit úgy, hogy semmit nem csinál és kockáztat rajtunk semmi?

Komolyan mondom megáll az eszem a sok megmondóembeen. Talán egy picit tájékozódj előtte.. ''

-Ezt csak azért írtad egy rövid félmondatomra (amiből sok mindent ki lehet olvasni, oda lehet képzelni, akár olyan dolgokat is amiket én nem mondtam), hogy kötözködj...
    Gondolom régóta vártál arra, hogy belém köthess végre .Látom nagyon szeretsz vitatkozni, hogy mindig bizonyítsd mindenki ellen mindenütt, hogy te milyen fantasztikus tudású szakértő vagy!

-Nyugodtan vond kétségbe az értelmi képességeimet! Nekem elég, ha én tudom, hogy nyolc általánossal a hátam mögött meddig sikerült eljutnom a fejszámolásban. Nem fogok bizonyítani mindig az ilyen gecisre baszott picsájú, szarszájú professzoroknak, mint te, móNibÉlage. A te értelmi szinted kb. Ubul szintjén van. Ugass még egy sort, te féreg.

''Most akkor eldurran az agyam.''

-Az ami nincs, az nehezen fog eldurranni, maximum a koponyádban lévő rengeteg fing.

''Azt is mondtam, hogy gáziparban dolgozom''

Nem kell bizonygatnod, látjuk, hogy elég gázos vagy!