Asztrálprojekció
  • Dodo55
    Tudatos álmom nekem is volt párszor, egyszer nagyon durva, és akkor rájöttem nagyjából hogy lehet irányítani, meg fenntartani.

Valahogy úgy kezdődött, hogy az ágyamban voltam a szobámban, de rögtön az előző emlékem ugrott be, hogy én épp elalszom annyira fáradt vagyok.

Erre hirtelen elkezdett minden összeomlani, majd rágondoltam hirtelen egy nagy üres fekete helyre, és a nagy feketeség hirtelen azzá állt össze, és alva sikerült maradnom.

Ezután a mögöttünk lévő utcára gondoltam, elképzeltem felülről egy részét, és azt, hogy pár méterről esek le, és le is estem, és ott voltam. Ahová néztem ott ment épp az élet, láttam egy autót, és elhatároztam, hogy ezt én vezetni fogom. Van ebben az utcában egy szolárium, az előtt parkolt a kocsi. Nekiálltam rugdosni a kilincset(ez nem tudom honnan jött, ráadásul az a vicc, hogy cabrio volt :D), szét is rúgtam elég rendesen. Aztán a szoláriumból kijött 3-4 elég nagy darab emberke, és megindult felém, én meg feléjük mutattam, és elképzeltem, hogy ott helyben megfagynak :D Sikerült a dolog. Utána odaképzeltem valakit, és ő is megjelent. Aztán visszateleportáltam a szobámba(csak rágondoltam ugyanúgy, mint az utcára), gondolkodtam kicsit mit csináljak, erre megint kiteleportáltam az utcára. De nem képzeltem elég jól el, ezért valami más utcán találtam magam, 4 sávos úton száguldozó Citroen CX-ek között XD Nekiálltam elmenni köztük, lefullasztottam mindegyiket, aztán amikor átértam rajtuk, csak így hátranéztem, azt mondtam mehettek, és egyszerre mindegyik ment tovább.

Utána megint sikerült visszamennem az igazi utcába, még mindig ott volt velem az a valaki, fél másodpercig sikerült valamit csinálnom...

Aztán hirtelen megjelent a hugom, ijedtembe hátrateleportáltam 10 métert, de észrevett, és csodálkozva kérdezett valamit, már nem emlékszem, de az a mondot volt az egész vége.

Elég vicces, meg sok volt a hülyeség benne, de pont emiatt igazi álom, viszont olyan tisztán emlékszem rá mai napig, hogy ilyen pontosan le tudom írni. És végig tudtam benne hogy én irányítok, pedig nagyon valósághű volt 1-2 része.