Nincsen rá pénzem! Meg fentartani sem tudnám a villanyszámlát, másrészről nem kell az a brutál nagy mobiltelefon.
Ez a gomb meg inkább lehetne a billentyűzeten és minden usb-vel csatlakoztatható kijelzőnek a képernyőjére írhatok, még az mp3-ra is és akkor már kell plusz két gomb is a betű nagyság növeléséhez és csökkentéséhez, meg még esetleg plusz kettő a betű stílusra és talán a színekre is, meg a betű formázási extrákrák kiválasztására is kell kettő gomb. Az én multimédiás billentyűzetemen felül van pár gomb amit úgysem használok.
Kerestem neten, de még nem találtam ilyen programot ami kezeli az usb driverek kijelzőit.
Inkább pocket pc kéne, az még olycsóbb is, de nem ekkora a kijelzője, viszont sokkal többet tud és érintőképernyős, de ott sem tudom használni a billentyűzetemet. Ez olyan kiárándító, hogy az asztalomon kismillió billentyűzetnek kell lennie. Eggy nem lenne elég, ahoz hogy játszak a gépen és közben jegyzeteljek, meg netezzek eggy másik monitoron... Ezek a fanatikus embereknek kell, nekem nem!