• Balumann
    #42
    Igazából teljesen mind1, hogy miben hiszünk, az a lényeg, hogy legyen elég lelkierőnk bízni magunkban, a szervezetünkben, és ennek megadni minden természetes erőforrást. A modern világban eltávolodtunk a természetes életformától, nagyon sok nem "normális" tápanyagot juttatunk be, és negatív gondolatokkal hülyítjük magunkat. 1 dolog a fontos, kűzdeni. Aki nem "kűzd" az egészségéért, nem lesz az.
    Az egészséget meg lehet tartani (kivéve tényleges vírusok, illetve születési rendellenességek ellen) helyes táplálkozással, rendszers testmozgással, és pozitív gondolkodással. Ha jól él valaki, akkor 100 évesen is a nyakába tudja rakni a lábát, és élhet mindenféle fájdalmak, meg betegségek nélkül. Sokan gyógyultak már ki rákból, és minden olyan betegségből, amit még mindig halálos betegségként tekintünk.
    A sportolás (kűzdés) erősít lélekben is, és segít a betegségek lekűzdésében, általában olyanoknak nincs szükségük egyéb kapaszkodókra.

    Az alábbi példákat azért hoztam fel, hogy meglehet gyógyulni önakaratból (akkor is, ha kivetítik valami csodára, szentekre, igazából az is az, hogy elhiszem hogy megfogok gyógyulni általuk), tehát nem az orvosok által felírt szerekben kell hinni.

    Egyébként nem arról van szó, hogy kellemesebb ezt gondolni, hogy saját hibájukból haltak meg. Általában az alternatív gyógyászok is felmérik a helyzetet, és tanácsot adnak - gyógyszerekkel kapcsolatban is, hogy meddig szedjék. Nyilván tapasztalatok is közrejátszanak (hiszen nem most alakult ki a természetgyógyászat), és tudják mikor lehet abbahagyni a kezeléseik mellett azt, ami nélkül a kezelésük előtt meghalnának. A videóban is ami van, lehetett volna, hogy nincs elég "belső energiája", hogy helyreálljon a szervezete, és meghalt volna. Ettől függetlenül nem lehetetlen meggyógyulni, mint ahogy láthatod, hiába volt, aki belehalt.