• tnm #33
    bocs, de ez elég nagy hülyeség. a vista annyira más mint az xp, hogy nem igazán lehet "általánosan elfogadott" értékelésről beszélni. van benne egy csomó hasznos újdonság, de mellette elvesztett egy csomó hasznos dolgot, ami az xp-ben kiválóan működött. az, hogy ezek mentén ki hogyan értékeli a két oprendszert tényleg attól függ, hogy mit használ. (mmint milyen programokat, milyen funkcióit az OS-nek, mire kell neki a gép)
    aki otthon játszik egy tűzfalas router mögött, vírusirtós gépen, annak valószínűleg az xp jobb választás lesz, amíg a dx10 nem érdekli. ha valaki olyan programokat használ, amik Vista-n nem, vagy korlátozottan működnek annak megintcsak az xp lesz a nyerő (és van, hogy nem róható fel, hogy egy már nem fejlesztett program nem támogatja a Vista-t, amit használnia kell valamilyen okból)

    vállalati környezetben elhiszem, hogy sok rendszergazdának, stb... sokat árnek a Vista újításai, a dolgozóknak is pozitív lehet, de őket az jobban idegesíti, hogy jóval lassabban áll fel a Vista és lassabban is áll le, mert ez a munkaidejüket növeli meg. (munkaidő akkor indul, amikor logolva van, hogy belépett a rendszerbe, addig meg nem mehet haza, amíg le nem állította a gépét)

    használtam Vista-t, SP-1est is rövid ideig, 7-et már jó pár build óta. 7-ben egyelőre úgy néz ki sikerült a legsürgetőbb dolgokat orvosolni.
    de a hírben is írt piaci tervek azért felborzolják a kedélyeket