Cleawer#43
A téma hasonló mint a játék/film letöltések .Szerintem a probléma ott kezdődik hogy egy albumon maximum 5 hallgatható szám van,a többi töltelék (átlagban).Legyen kb 14 szám 1 cd-n(hogy hallgatható-e azzal most nem foglakozom),ami kb 1 óra,tehát egy BP-Miskolc IC járaton meghallgatsz 2 albumot,kb 6000Huf mp3ban ofkorsz ,ja az hogy "illegális" rippelned az nemszámít (:
"Szórakoztál" 2 órát .Azt a 2x5 számot meghallgatod még párszor ,és ennyi volt egy új album.6000 forintért.
A játék készítők is rinyálnak hogy nem megy az ipar... GTA VI: fórumon olvasgattam hogy eredetivel nem indul a játék,ganyé nagy gépigénye van,és 3óra alatt bele lehet unni,mert egysíkuak a feladatok. Ezért nem vettem meg ,letöltöttem,de én félóra alatt meguntam.Ezért fizettem volna 12000Ft-t?
500-1000 forintét hozzádvágnak egy Bud Spencer-Terence Hill filmet ,amit én megtudok 5x nézni legalább egy héten (:
A szerzői jogvédőknek akkor lenne igazuk hogy ha csak 4 lemezt vennének meg a világon:1 adóellenőr hogy megvizsgálja a boltost hogy ad-e áfás számlát,egy nagy rajogó,egy ember aki nemtudja használni/nincs nete,és 1 másik ember akik rippeli és mehet is a TPB-re. De nem így van.szerintem