A1274815#68
"Azt pedig minenki tudja, hogy Macis OSnek nem feltétele az almás - vas ;)"
Az igaz, hogy nem csak almás vasra vegy fel, de nem is mindegyikre, nekem jelenleg nincs olyan vas a tulajdonomban, amelyiken be is óhajtana bootolni, ráadásul volt hozzá szerencsém almás vason és csak anyít tudok mondani, hogy ha az enyém letvolna, kegyetlenűl lemészároltam volna róla az OS X-et, mert (ami most írok nem vicnek szánom, hanem komolyan is gondolom) a Linux kevésbé frusztráló!
Úgyan is az OS X folyton fogni akarja a kezedet, az Apple meg valami control freak, szóval vagy kiízzadod konzolból, ja és hiába mondjátok, hogy unix, a helyzet az, hogy a parancsokat leszámítva mindent másképp' hívnak benne, minden máshpol van és a GUI amit mutat annak semmi köze a valósághoz, míg Windowson és Linuxon van. Egyszer kellett volna a man, az van is benne, csak éppen fogalma sincs rola mi az az open, close, write, lseek, stb.
Összefoglalva: Windows is made for dummies too, but OS X is made only for american dummies.
Mellesleg sikerült egy mély fagyást generálnom, azaz nem volt mély fagyás, csaképpen az egérkurzoron kívűl semmi sem ment. A titkom anyí volt, hogy nyítottam egy teljes képernyős ablakot, elvettem a billentyűzet és az egér feletti hatalmat, majd egy programozási hiba miatt lefagyott és az ég adta egy világon semmit sem lehett csinálni. De nem csak én, hanem egy m.ú.n. Mac szakértő sem.