• Ranbó
    akárhány giga ramon se raknék fel windows 7-et se így se úgy, és a Total Commandernél kényelmesebb, jobb fájlkezelőt ami arra a DOS NAVIGATOR-ra épül ami már vagy 20 éve folyamatosan űberel (máig) , én speciel még Linux alatt is (!) Total Commandert használok ... (Wine-nal) Ha meg élvezedni akarok egy szép , ízléses oprendszerben akkor betolom a 2 gigás SD zsugát amiből ~1 gigát foglal el a BackTrack és felbútolok róla egy Compizt fél perc alatt pedig Live CD... telepíteni se kellett és a rajta futó virtuál géppel akár még egy ilyen trutyi Visztát is leemulálhaténék pofátlanul egy ablakban de minek...

Jedi Academy elfut rajta ez nekem bőven elég. Bemegyek egy Siege pályára és 30ból 10 ember azonnal lecsatlakozik, mert nem akarnak folyamat veszteni.

1 Giga ramon egy XP-n még akkor is sikamlósabban megy minden drága kis barátom, mint a Visztád a 4-em.... ezért van az, hogy te el se tudod képzelni milyen a munka egy 900-as cerkán, pedig én itt renderelek vele meg minden egyidejűleg...