• richi105
    #41
    Na igen szorít az üvegcipő ha kiürül a pénztárca akkor csinálni kell valamit ami szerintem a Microsoft üzletpolitikáját is nagyba befolyásolni fogja. Elhangzott azokért a termékekért minek fizessünk amik az adott feladatra tökéletesen megfelelnek. Persze azért marad még a Windows uralkodásának elengedhetetlen kellékei Adobe család és most már így a Macromedia, Corel, AutoCAD vagy ArchiCAD, hogy csak a nagyokat említsem és ezek nélkül sajnos nem nagyon lehet dolgozni manapság sok helyen. De ez nem monopol helyzet hisz mindenki eldöntheti mit használ legfeljebb nem kap állást nagy dolog majd jön más. De az Általános iskolába az alsósokat nem zavarja, hogy Linux -ot használnak, hogy bírják nem is értem biztos ők már valami UFO gyerekek.
    Ami pedig külön tetszett az, hogy a tanárok megválogatták a programokat és ki alakíthatták a saját elképzelésüket ez a Linux és a szabad szoftverek lényege és senki nem kövezte meg őket.
    Nem vagyok én Windows ellenes nyilván van helyzet ahol szinte muszáj azt használni, de senki nem fog a pokolra jutni ha tanul egy két dolgot még a számítástechnikáról és ezen belül ismerkedik a Linux -al.