• winnie
    #29
    mikor valaki nem képes értelmezni, rögtön a szöveg bukott be?:) óóó:))) ez így túl egyszerű logika, pedig az irónia még nem is magasröpt. (már eleve a hír tálalása is ironikus, volt, másképp nem is lehetett volna, hogy ez a szerencsétlen "hülye", megint tökön rúgra magát. akadt aki ki is emelte benne a "poént".

    a szmájli tényleg a végső mankó volt, mert azért leesett idővel nekem is, hogy nem mindenki veszi a lapot, pedig, ha valaki egyes kijelentést direkt eltúloz, az abszurditásba visz, akkor egyértelmű lehetne. (én azt írom, hogy lovag volt, holott mindenki tisztában van vele, hogy nem. hiszen abszurd feltételezni ilyesmit. csak az nem ítéli el őt, aki nagyon el van szállva:)

    --
    ó, pár kommentről lemaradtam.

    "Már több cikknél is észrevette, hogy homokos téma sért téged. Meleg vagy?"

    ez komolyan érdekel? ha járni akarsz vagy ajánlatod van, inkább privátban, ne a többiek előtt. de, ha így fúrja az oldalad, nem, nem vagyok. (vagy legalábbis eddig még nem döbbentem rá. van, hogy egyesek életük delén túl jönnek rá.)

    (de maga a komment tetszett. tipikus, 1*1-es szittya (szittyó?) logika, így nem csodálom, hogy nem jött le az irónia. máskor 8 szmájlit rakok és lassabban gépelek:)))))))) nyolc.

    csak hogy értsd: valaki, aki nem ostoba homofób és nem negatívan áll hozzá a "mássághoz" (most komolyan, mi közöm nekem általam ismeretlen emberek preferenciáihoz, hogy kivel osztja meg a háztartást - abban egyébként valami bájos, hogy egy 1*1-esnek a melegségről azonnal a szex jut eszébe. vajon miért?) az az 1*1-es logika szerint csak más lehet. gratuláció. (ld. a párhuzam. ha azt írom a barátok köztre, hogy egyáltalán nem gagyiszarbéna, hanem bántóan közepes, akkor az 1*1-es user azt reagálja, hogy "persze, nézd csak tovább a Bk-t, "bisztossan" az a kedvenced". hogy miért? mert 1*1-es (remélem én nem vagyok az. ha igen, akkor megfőtt...)

    de arra kíváncsi lennék, hogy hol sértett engem a téma? (mert gondolom nem a levegőbe beszélsz. én általában csak konstans módon mosolygok amikor pár emberből kibújik a programozottdroid:)

    "Akkor miről is beszélsz micimackó?"

    hadd ne magyarázzam el. értelmezz szöveget. mindent nem akarok szájba rágni.