• polarka
    #148
    "...akkor mi lett volna? Egy nagy semmi."
    Szvsz, ez azt bizonyítja, h "emberi téren sík hülye vagy".

    "Az ilyen polárkafélék (ez rovarféle, talán) akkor még többet akartak volna stb. stb."
    Javaslom töröld le a port a monitorodról, ugyanis az "a" betű fölött nincsen vesszőcske.
    Én eddig sem akartam semmit. Nekem aztán oly mindegy, h te bunkónak állítod be magadat mások szemében vagy sem. Te dolgod, csak én erre nem lennék büszke a te helyedben. De ez téged - természetesen - nem kell elrettentsen semmitől.

    "De mit tanultam itt tőled én? Vagy a pollárkától? ...Egy nagy büdös semmit. Az önfényezés, a másik legyőzni akarása, és a többi."
    Két "l" sincsen.
    Ehhez a cikkhez fűzött hsz.-aimból nem is lett volna mit tanulj, szal érdekes, h felhozod. Ugyanis semmit nem fűztem konkrétan a témához, mert úgy olvastam, h mások már elmondták a lényegét, annak amit akartam volna, sőt egyesek még jobban, mint én tudtam volna.
    A 2. felére: Sajnálom, h te így élted meg a dolgot. Hát ez van. Különbözünk. Én még mindig nem tartom magamat többre és legfőképpen legyőzni se akart - sztem - senki. Lehet, h egyszerűen nem örülsz neki, ha kijavítanak/helyesbítenek? Én személy szerint ha nagyot tévedek, akkor szégyellem magam és örülök neki, h az illető felnyitotta a szemem és igyekszem megjegyezni az újonnan tanultakat (esetleg meg is köszönöm). De erre is csak azt mondhatom, h különbözünk, ez van.