• Athor
    Abban végülis igazad lehet, hogy ezek az általam említett műsorok nem magyar találmányok. ok. Aztán az un. kibeszélő show-k... Hát nem tudom. Én az égadta világon semmi érdekeset nem találok abban, hogy mindenféle szellemileg minimum kérdéses állapotú egyén előadja a történetét, legyen az igaz, vagy kitalált. Ráadásul mikor olykor-olykor, véletlenül oda tévedek az egyik-másik ilyen műsorra, a vendégek... hogy is mondjam... válogatottan rondák. :) És most itt nem a kisebbségről beszélek, merthogy nem vagyok fajgyűlölő, ezek a műsorok etnikumtól függetlenül a leg visszataszítóbb karaktereket vonultatják fel. Mintha direkt arra mennének, hogy a vendégek legyenek minél ellenszenvesebbek, röhejesebbek. Lehet, hogy ez nem általános, de amit én láttam, az erről szólt. És nem azt mondom, hogy ezek a műsorok sz*rok, és senki ne nézze, csupán azt, hogy én nem tudok elképzelni olyan intelligens, felnőtt, mind lelkileg, mind szellemileg érett egyént, aki bármi szórakoztatót találna valaki más abszolute érdektelen élettörténetében, pláne nem, ha káromkodással van fűszerezve, meg olyan arcokkal, amit egyetlen jobb érzésű horrorfilm rendező sem tenne a képernyőre...
    Ami a magyar szappanoperákat illeti... nekem teljesen elegem lett belőlük, még akkor, mikor a Barátok közt volt az egyetlen, és a színészi játék, hogy is mondjam... a nullával volt egyenlő.
    Még annyit, hogy meglehet, mind a műsorok, mind a magyar sorozatok nagy fejlődésen mentek át mióta nem nézem őket, de mint InterFoxSOFT is említette, pár éve már nem nézek tv-t, s csak olyankor kerül tévéadás a képernyőre, mikor átléptetem a számítógép másodlagos monitorára, hogy megnézzek valami vágatlan, cenzúrázatlan, karikátlan, egyszóval letöltött filmet. :)

Győzikével kapcsolatban meg NO COMMENT. :)))