• winnie
    "A mai magyar televíziózás úgy igénytelen, ahogy van. "

teljesen tévúton jársz. amiket felsoroltál azok minden országban jelen vannak, úgymint szappanok, celebreality-k, talkshow-k, kibeszélő műsorok. egyik sem magyar találmány ráadásul, szóval szó sincs magyar jelenségről, ezt csak néhány fikázó akarja hinni.

nem mellesleg, mi a gond ezekkel a műsorokkal? végre nem amerikai, hanem hazai gyártású a szappanopera itthon. a bk-t sokan szeretik, az egyik legletöltöttebb sorozat, de abba belenézve max a "nem érdekel" érzés jött le, nem pedig az, hogy sz-r. esetleg, ha hoznál példát, hogy melyik napi szappanoperához képest annyira gáz. nekem sajnos nincs összehasonlítási alapom.

"Hal a tortán,Vacsoracsata, Győzike-, Mónika-, Joshibarat-, Balázs-show, Jóban-rosszban,"

itt pedig... 5 ember összejön, eszik és beszélget - ebben mi a rossz? a lehető legártamatlanabb műsor, ami, ha jó emberek vannak és jól megcsinálják, érdekes is lehet. kepes andrásnak is volt hasonló, csak ott nem ők főztek.

mónika, joshibharat: tudom, divat utálkozni,de itt sosem értettem, hogy miért rosz egyesek szerint. van egy téma, pár vendég, megismer a néző pár történetet és kész. szinte nincs is beleszólása a műsorkészítőnek, csak a castingba. ez hogy lehet rossz? nyilván van érdektelen meg érdekes téma, de ennyi.

a győzikét nem is említem, hiszen az egyetlen szórakoztató, vicces sorozat, amit produkáltak idehaza. tea? limonádé? hetes csatorna? pasik? tele volt sztárokkal és feleennyire sem voltak viccesek.

más kérdés, hogy egyik sem olyan, hogy nézzem, bár az utóbbit olykor letöltöm, hogy csekkoljam, de eddig kimaradt.