• Tetsuo
    #37
    LOL Te akkor biztos 1 lecsuszott infotanar vagy, akit max a GDF-en alkalmaznak.. ha ilyen erzekenyen erint a teny.

    Nem kell ahhoz akademikusnak lenni, h lasd a helyzetet, en nagyjabol objektiven latom, de te az irasod alapjan erosen szubjektiven.

    Ismerek 1 sracot aki summa cum laude vegzett a BME-n programozokent, O jelenleg New York-ban dolgozik tozsdeprogram felugyelokent..
    De elarulom neked -akademiai tagsag nelkul- h nagyon kevesen vegeznek "summa cum laude", plane a BME-n.. ellenben a legtobb infos csak pofazik a nagy tudasarol, ami nincs.. es altalaban ok haborognak a kulfold miatt (ertheto), hiszen 1 nemet miert venne fel 1 olyan magyart, akit meg 1 evig tanit pl az SAP-ra?

    A magyar oktatas szinvonala altalanosan is esett, nem csak az info teruleten, ma szinte barkit felvesznek tanarnak, ha legalabb szerencseje van; regen ez nem igy volt.. Az elso ill a masodik vilaghaboru utan TENYLEG vilagelso volt pl a muszaki oktatasunk, a 70-es evekben is magas szinten allt, de mara mar, a "vadkapitalista vilagban", ahol csak a penz szamit, szet esett v hamarosan szet fog esni az oktatasi renszer..

    Nem kell szakacsnak lennem ahoz, hogy felismerjem az odaegett kajat; nem kell Japanban elnem ahoz, hogy tudjam, keverik a vallasokat..
    De tanultam informatikat es jelenleg is kulfoldon elek. Te pedig ne szemelyeskedj, hiszen en is mondhatnam, h 1 idiota vagy, de azt a hozzaszolasod mar elmondja rolad..