• szily3
    #13
    Hát én asszem véres (és kevésbé véres) játékokon nőttem (növök) fel, mégse vagyok vérengző, agresszív, vagy akárcsak kicsit erőszakos is... Ehhez persze hozzátartozik, hogy a szüleim rendesen neveltek, mindkettőre büszke lehetek, apám akár a példaképem is lehetne... A suliban meg vannak olyan tagok, akik azt se tudják, mi az a Halo, Delta Force vagy akár DukeNukem 3D, mégis akkora faszkalapok, hogy az leírhatatlan. Ráadásul menőnek érzik magukat, az életről mégse tudnak semmit. Ők a 'hejmenacsávó'k, és ha nem ugrassz, ha tapsolnak, már kötnek is beléd, rosszabb esetben be is húznak egyet.
    Na én persze nem fogok ugrálni a kultúrálatlan faszfejeknek, még az apjukra is tojnék magasról, akkora nullák vannak... Másik tagnak apja nemzetközi vállalat igazgatója, a csávó meg akkora tahó, hogy fáj nézni... De persze ő a gyúrt tesztoszteronmen, akinek ugrani kell. Ugrik a faszom, először még ki volt rám akadva, ma meg lassan gecizni se mer. Na de lényeg, hogy, ha az ilyenek mondjuk valami "értelmesebb" dologgal vezetnék le hatalmi vágyaikat és feszültségüket, akkor talán mások lennének. Persze az is száz, hogy életükben egy szaros könyvet el nem olvastak, szal ott is gondok vannak... Na de én ezekkel a faszokkal vagyok összezárva, mégis nyugodt vagyok, nem akarom lelőni őket (dehogynem höhö), és nem is lövöm (majd eccer höhöXD).
    SZAL MI, SZEGÉNY GÉMEREK NEM TEHETÜNK ARRÓL, HOGY A TÁRSADALOM SZENNYE IS 'CSÉZIK', ALKOTMÁNY SZERINT NEKIK IS JOGUK VAN (mennyivel jobb lenne IQhoz kötni :)) Napápájjé!