• B0nFire
    #30
    Kedves Ombuc-men!

    Amennyiben meglátom a saját lakásomat a képen, azt le kell bontani, illetőleg el kell költöznöm a városból és meg van oldva. Gyakorlatilag minden egyes épület üzemeltetőjétől/tulajdonosától beleegyező nyilatkozatot kell aláíratni, hogy lefényképezhesse. Nem csak a Google-nak, hanem a hazánkba látogató, azt minduntalan fényképező turistáknak is! Ez ugye megoldható?

    Ha tudna egy hangyafasznyit is a digitális képalkotásról, eleve nem beszélne ilyen marhaságot, hogy a kitakart képeket valaki visszaalakítja, mivel ez lehetetlen, mivel az elveszett információt nem szerezhetjük vissza. Ez kábé egyenlő azzal, hogy a fát szétforgácsolhatom, azonban a forgácsból már nem csinálhatok újra fát. Teccikérteni???

    "..tájékoztatja-e a cég előzetesen az érintetteket a fényképezésről..." - Tetszik tudni még vagy két ilyen marhaságot kérdezni? Gondolom, a Google-nak levélben kell minden magyar személyt előzetesen kiértesíteni, akik majd egy hét múlva lesznek az utcán a fényképezéskor!!! Nem tudtam, hogy a Google munkatársai a jövőbe is látnak. Ebben az esetben jövedelmezőbb vállalkozásba is foghatnának nem?

    "..kitakaró szoftvert már az adatrögzítéskor automatikusan, vagy csak azt követően alkalmazzák-e." - Nem tökmindegy, hogy eleve úgy fényképezik, vagy utólag takarják ki Fotosoppal??? Vagy netán arra tetszik gondolni, hogy a gonosz, rossz Google-terroristák feljegyzik Gipsz Jakab autójának a rendszámát, azt megtartják saját maguknak, így később mindenféle visszaélést tudnak elkövetni az adatok birtokában???

    Talán nem mindig saját magából kellene kiindulni.