• Ravkin
    " ám az ötlet felvet pár kérdést "

ööö pár kérdést ?

Először is ha visszautazik John akkor a történetével egyből mehetne az elegyógyintézetbe (terminátor 2 eleje). Másrészt pedig találkozhatna önmagával vagy a tx-el esetleg, és meg is halhatna a gépek inváziójától.

" Connornak ezúttal egy egész garmada áll majd rendelkezésére, hogy felvegye a harcot a sereggel, ami szerintem k**va király lesz "

Hogy mekkora fasz ez az McG, persze én is tudnák hasonló olcsó történeteket csiholni ha otthon ülnék egész nap baromi nagy fizetésem lenne és nem lenne más dolgom. Csak egy baj van... Hogy ennek tulajdonképpen se füle se farka, és az eredeti terminátor történethez már Kibaszottul semmi köze !!! De azért nyugodtan csináljuk belőle még vagy öt hat részt jól le lehet vele húzni a népet.

Már eleve gyanús volt nekem a terminátor 4 ben a marcus robot zombi esete ami furcsamód inkább frankenstein töréneteihez hasonlít mintsem a skynet logikájára. Részemről ennyi volt, tulajdonképpen a terminátort az első rész vége után kár volt tovább ragozni. Jó lenne ha észrevennék és bezárnák a boltot. Kapják be