• AgentKis
    "A helyzet az, hogy ha tényleg lett volna igény rá (és nem csak ilyen infósok körében, mint te), már rég ilyen szarokon olvasna újságot az emberek nagy része."
    Erre írtam a #4-en, hogy 1-2 generáció.

"A nyomtatott médiának sajnos behozhatatlan előnyei vannak az elektronikussal szemben. " Erre meg azt mondom, hogy szerintem csak egy van, a hordozóját, a papírt lehet sok más célra használni (ablakpucolás, begyújtás, nagyobb mennyiségben hőszigetelés...)

Vannak emberek akik könyvtárnyi mennyiségű könyvet halmoznak fel otthon, mert milyen értékes, milyen szép, milyen hasznos. Ezt még meg tudom érteni (bár nem értek vele egyet) az emberek nagy részét vezérlő, az anyagi világ iránti kielégíthetetlen birtoklási vágyából fakadóan teszik mindezt (ahogyan rengetegen gyűjtenek valami mást, pl.: bélyeget, szalvétát, veteránautót).

Én igazából azokat nem értem, akik a többieket le akarják beszélni a nem papírról történő olvasásról, vagy fikázzák őket emiatt. Pedig egy tisztább, takarékosabb jövő érdekében senkinek sem kellene papírról olvasni és senkinek sem kellene papír alapú "adathordozón" tárolni az információkat, mert lássuk be ez egy annyira elavult és drága módszer, mint a lyukkártya. Persze vannak kivételes igények (néhol lyukkártyát is használnak még) de ezekből is egyre kevesebb lesz.