Flint Sullivan#19
Winnie, érdekel, honnan tudsz ezekről az információkról (no irónia, komolyan kérdezem). Az interjúkban az alkotók és az írók mindenképpen lezárják az egész szériát, ezt nem egyszer elmondták. Légyszíves, megadnád a hír forrását? Előre is köszönöm.
Ó, és a harmadik Jigsaw örökös több mint pletyka: a filmekben utalnak rá, hogy Jigsaw-nak van ám még egy védence. A Hoffmannak címzett levél a Fűrész V-ben "Tudom hogy Ki vagy" felirattal, A Jigsaw gyomrából előhalászott kazetta hangfelvételei alapján, illetve a Jigsaw-t körülvevő orvosi cuccok (no meg jó pár apróság) alapján egyértelmű, hogy valaki Hofman-nal fog szórakozni. Jigsaw tervére másképpen hogy derülne fény? Magától biztosan nem. Hoffman pedig elárulta Jigsaw-t (ha jól megfigyeled, észrevehető, hogy Hoffman úgy állította be a játékokat, hogy azokat megnyerje-szerintem Amanda sem csakúgy kattant be), máskülönben nem lenne értelme a Jigsaw gyomrában levő kazetta üzenetének. "Azt hitted vége csak azért mert meghaltam? Nincse vége, a játék csak most kezdődik..." Ez a mondat szerintem mindent elárul.