• amitakartok
    Hát bazdmeg, ezt nem hiszem el. HOGY LEHET VALAKI EKKORA TAPLÓ???
    "A szerzői jogokat birtokló..."
    Szerintem inkább bitorló! Ilyen nincs, csinálsz valamit és nem a tied a cucc, hanem azé, aki eladja??? Ilyen egyszerűen nincs! MENJENEK A JÓ KURVA ANYJUKBA MIND!!! Vegyék már észre, hogy az a pénz nem őket illeti, ők csak élősködők akik többet lopnak, mint amennyire szükségük van!

Ebből nekem elegem van... állandóan csak ezek a közhelynek is rossz marhaságok.

Az a bajuk, hogy csinálják a cuccot, de nem kapnak érte pénzt? Ilyen erővel hagyjuk, hadd dögöljön éhen az összes afrikai, mi csak küldjük a kaját de ők nem fizetnek érte! Ez a két dolog egy és ugyanaz! Az emberek többsége azért tölt le, mert nem tudja megvenni, akkor meg minek hadoválnak összevissza, ha amúgy sem kapnának érte pénzt?!

Na meg hogy amögött takaróznak, hogy a szerző bevételét védik. Csakhogy a szerző abból egy fillért sem lát! Sőt lefogadom, hogy titokban a szerzők is belefáradtak ebbe a hacacáréba és nincs ellenükre a warez. Ha ellenkező dolgot is mondanak, csak azért, mert a kiadó nyomást gyakorol rájuk.

NEXUS6, neked teljesen igazad van. Mi a faszért ne töltöttem volna le a kedvenc sorozatomat, ha soha az életben nem fogják adni (legutóbb az első évadot se adták végig)?

Vélemény: a kiadók neo-inkvizíciója szerintem megnyerheti a csatát, de a háborút soha. Eddig ők támadták a warezt, szerintem itt az ideje ellentámadni. A kiadóknak csak addig van pénzük, amíg van mit és kinek eladniuk. Ha a szerzők kilépnek, nincs mit eladni. Ha a közvélemény ellenük fordul, nem lesz kinek eladni. Ha a kormányok ellenállnak és nem engednek, nincs mivel harcolni. Ennyi az egész.