• Sanyix
    #48
    Az első probléma az a legális cd/dvd vásárlással, hogy a pénz nagy része a kiadókhoz jut, akik nem csinálnak mást mint átveszik a kész anyagot, és 50 forint/darab áron sokszorosítják, majd 5000 ft áron eladják, 4900 az övék, 100 ft a zenészeké. Ezeknek a kiadóknak a tulajdonosai halál komolyan legtöbbször izraelhez erősen kötődő emberek...

    Őnekik bizony a jó kurva anyjukat, dögöljenek éhen. Bár úgy néz ki nem fognak, mert még így is naponta vehetnek egy új bmw-t, és még a jogvédő hiéna ügyvédeiket és a bírókat is tudják fizetni.

    Csak azok a zenészek sírnak, akik szart gyártanak, de kiadtak egy lemezt mert szerintük ha kiadnak egy lemezt, azt bizony meg kell venni, és nekik jó kell hogy legyen. A legtöbb aki jó zenét csinál nem hőbörög mert így is annyi lemezüket veszik, hogy 1 hónap alatt annyit keresnek, amennyit egy átlag robot egész élete alatt. Persze ezek közűl van olyan is aki még így is hőbörög, ezek a beteg kapzsi emberek, akik alá ha hegyet csinálnánk a világ összes pénzéből, akkor is követelne mindent, mert neki semmi sem elég.

    A törvények engem hidegen hagynak, mert undorító férgek hozzák létre azokat az emberek sakkban tartására.
    És addig főleg hidegen hagynak, amíg törvény az hogy nekem adót kell fizetnem, lassan azért is ami az én saját tulajdonom, és már kifizettem (ingatlanadó), de az nem törvény hogy ezért kapjak is valamit (mert nem kapok az adómért cserébe semmit).
    Sőt ahol tudom megszegem a törvényt, mert szar törvények, amit nem az emberek akarnak, hanem pár ember... És büszke vagyok rá hogy az állam ellen dolgozhatok, mert az állam az ember legnagyobb ellensége :)