• redfish
    Kedves Szlovákiai Hun!

Nincs vastag pénztárcám és bevallom, nem veszem meg a 6 db CD-t sem, ha 6 db különböző lemezen van 6 érdekes szám...
    Ha nagyon kell, akkor megveszek 1 db-ot, vagy ha nincs pénzem rá, akkor egyet sem!
    Szeretem a kaviárt is, de elég ritkán telik rá...
    Mégsem lopok kaviárt a boltban, mert nekem most erre szottyant kedvem!!!

Azt veszem meg, amire telik a pénztárcámból, és nem dől össze a Világ, ha nem veszek meg egy divatos CD-t vagy DVD-t...

Bocsi, de engem eddig még egyik rendszer sem kényszerített lopásra, pedig éltem a Kádár-rendszer alatt is... Engem SENKI nem kényszeríthet lopásra!!!
    Te sem kényszerből lopsz, hanem mert megteheted...

Nem! Nem veszek 10 db CD-t havonta!!!
    Utoljára karácsonykor vettem ajándékba a gyerekeimnek olyan lemezeket (összesen 2 db-ot!), amire nagyon vágytak...

Ha te havonta 10 db CD-nyi anyagot töltesz le torrent oldalakról, kiszámoltad már, mennyivel lopod meg a zenék szerzőit ezzel?!
    (Ugye, te is bevallod, hogy ennyi pénzed neked sem lenne.)

Hogyan tanítod törvény-tiszteletre és erkölcsre a gyerekeidet, ha látják, hogy lopod a zenéket és a filmeket a neten?!

Lehet, hogy a szemedben én egy tökhülye balek vagyok, de tényleg nem tettem eddigi életemben semmi illegálisat!
    Tökhülye balek módon addig szoktam nyújtózkodni, ameddig a takaróm ér...
    A gépemen levő fizetős programokat is megvásároltam legálisan, amire meg nem volt pénzem, azt ingyenes másikkal helyettesítem.

Tudod, én szeretek nyugodtan aludni és másnap nyugodt lelkiismerettel a tükörbe nézni!