• richi105
    Aha egy újabb Windows vs. Linux vita kezd kialakulni milyen meglepő.
    Az a cionista fasiszta mocskos népellenség Microsoft áh már megint csak uralma alá akarja hajtani az egész világot. Csak szólok oprendszer terén már meg is tette szinte.
    Meg az a Windows 7 meg milyen szar semmire való program olyannyira rossz volt, hogy mikor felraktam az összes drivert felpakolta és ráadásul jól.
    A Laptophoz Vista -t kaptam na nem mondom nem egy szélsebes rendszer rajta de legalább megy rajta és nem eredményez olyan dolgokat mint a legújabb Ubuntu 9.04 készenléti üzemmód többet semmi kép, de olyan szinten hogy néha nem akar kikapcsolás után se képet adni a vas.
    Ja és más rendszerrel még nem csinálta XP, Vista, Win7 szóval service pack 10GB -ról csak annyit , hogy a Linux-hoz nem is adnak ki javítást hisz tökéletes vagy nem de bár csak épp a gépen nem működött még úgy hogy minden menjen vele tökéletesen és mielőtt megkérdeznétek igen próbáltam megcsinálni meg fórum sokszor annyi jött á szar ATI vegyél Nvidia -t ez ám a megoldás.
    Szóval amíg Windows alá készítik a programok nagy részét, az emberek igen nagy százaléka azt használja (persze mindenki béna) és a drivereket is arra csinálják meg de legalábbis van hozzá addig még van hova fejlődni a többi rendszernek.