marcusletric#2
1. Namost ha interneten keresztül kihelyezi a szerverre a munkát, és tegyük fel a szervert valahogy megfertőzik, akkor a vírusírtó szerver fogja megferőzni a gépem? Az biztos vicces lenne (mint tudjuk nincs feltörhetetlen tűzfal, és a frissen írt vírust ugye még nem ismeri fel semmi)
2. Ha a gépem offline és penen hozok haza vírust (mivel a szerveren van a vírusdef. adatbázis) azt se fogja észrevenni, míg online nem leszek?
3. offline hogy fog működni a cloud ha nincs is cloud csak az én szegény 6400+os amd-m (le ne terheljem szegényt, azért vettem, hogy ne dolgozzon)
4. Túlterhelődnek a szerverek, mert sokan írtanak vírust akkor védtelen maradok?
5. amíg megy a vírusirtás addig a netem 56k-s időkre fog emlékeztetni?
(1 kép = 12 perc)
ezek persze biztos a készítők fejében is szöget ütöttek, de kíváncsi lennék a megoldásra, mindenesetre ami neten keresztül jön még mindíg biztonságtalanabb, mintha helyi gépen lenne a vírusírtó mindenével 1ütt, persze ez csak az én véleményem...
Jah és persze: Terminator rulez azaz jön a skynet, már net nélkül semmit se lehet lassan csinálni a gépeden, online streamelt játékok, mostmár a vírusírtáshoz is kell, majd azt veszem észre h elvették a gépemet, mert net nélkül be se indul, ha meg neten van akkor a nagy kollektív digitális tudat irányítja majd nah viccet félretéve kíváncsi leszek a visszhangokra ha a rendszer működni fog már egy jóideje, én se szeretek várni 1,5 - 2 órát a félterrás winchester vírusirtására/keresésére..