• Sanyix
    #118
    "Debammeg Linux...szívás szívás hátán desktop fronton, átlag user sírógörcsöt kap egy terminál láttán. DOS korszakból kinőttünk jobb helyeken a terminál grafikus."

    desktop fronton minek átlag usernek terminál? Már megint a hülyeséget szajkózod?

    "jobb helyeken a terminál grafikus" hát ez nc :D

    "Sanyix neidegelj már hülyeségekkel légyszi! H264 a Win7be bennevan és a HD autio is. Sőt, lehet meglepő, demég Win mediaplayer is van benne...tök meglepő ugye? Ilyeneket hogy kinek van 0 infó ismerete meg ne irkálj nekem, mert egyrészt rád nézve ciki, másrész pár egyszerű kérdéssel megeszlek vacsira."

    hoppá nem is h264-az, hanem vc-1 :) OWNED
    Hd audio? Tudod mi az? Egy szabvány az integrált hangchipekre. Ami pl tartalmaz egy minimum snr-t kimenetre, meg pl olyat hogy 7.1-es, meg még egy rakás más követelményt. Tehát nincs olyan hogy egyik os-en van meg nincs, vagy olyan a hangchiped, vagy nem! Driver meg ugye mindenhol van hozzájuk, és annál kb annyi a követelmény, hogy tudjon multi streamet(amiről egyébként az átlaguser azt se tudja mi, és nem fogja használni, gondolom te sem tudod)...

    Megint találtál valami jól hangzó szót, azt se tudod mi az, de égeted magad vele :)

    Annyira nem értesz az egészhez, hogy még azt se ismered amit imádsz. 1 igaz állításod nincs, csak hülyeségeket szajkózol, amire 6x elmondták már neked a megoldást, vagy megcáfolták, vagy kiigazítottak, de téged nem érdekel, a köv topicban ugyan azt a hülyeséget fogod hangoztatni.