• richi105
    #134
    Kedves B0nFire!

    Köszönjük a tartalmas hozzászólásodat sokat segítettél szegény fórumozó társaidnak nehogy véletlenül ezt a Linux vagy mit fel telepítse.
    A Linux nem tegnap született előtte Unix volt csak Torvalds barátunk ráért és szerette a számítástechnikát csinált egy emészthetőbb rendszert mára ez olyan szinten van, hogy már sok millió ember használja és több ezren fejlesztik és boldogok ne vegyük el tőlük ők ugyanezt mondják a Windows-ról. Valószínűleg ki hazánkba a nagy átlag Windows előtt kezdi hatalmas karrierjét, de aki találkozott már Linux rendszerrel az tudja nem csak egy megoldás létezik. Olyan ez mint az operába menni és megnézni egy darabot mikor először meglátod vagy öröké szeretni fogod vagy idővel meg tanulod tisztelni és elfogadod gondolom B0nFire a második csoport.
    A Linux nem csodafegyver csak annak a kezébe válik arannyá aki ért hozzá és nem mellesleg hajlandó kicsit utána nézni a dolgoknak.
    Amiket itt leírtak egy átlag Linux felhasználó is meg mosolyogja áh én is voltam itt de tovább léptem ha ez az, hogy nem tudom használni akkor másik rendszer, de minden olyan ember aki találkozott már egy jól belőtt Linux rendszerrel az tudja pokoli dolgokra lehet használni.
    De végül is ez egy Windows 7 hozzászólás lenne és az is kipróbáltam már, azért ez nem Vista és jóra sikerült szerintem bár lehet még finomítani rajta.
    Most is azt mondom a mezei user-ek a Windows 7-et választják majd a Linux ellenében bár valami elindult köszönhető a Vista-nak. De még így is valahogy közelebbi az embereknek a Windows mint a Linux nem tudom miért rengeteget dolgoznak egyes disztrók, hogy ez változzon pl. Ubuntu 9.04 már olyan felhasználó barát, hogy egy kezdőnek se lehet probléma ha elakad van fóruma.

    Végezetül csak annyit A Windows és a Linux élhet barátságba is csak mi emberek élezzük ki a vitát egyik sem jobb a másiknál mivel nem lehet összehasonlítani őket hisz más gondolkodást igényelnek és aki tudja mire akarja használni a számítógépet az tudja melyiket használja.