• Ahoy
    #101
    "Azt nemhiszem hogy user error lenne kikapcsolni az auto frissítést, mivel számottevően lelassította a gépem." ez tőlem idézet.

    Akkor azt mivel magyarázod, hogy IE használatakor 100% ment a proci (most mondod miért használom... mert webfejlesztés enélkül nemmegy)... érdekes módon systemtől jött.Mikor kiütöttem az autófrissítést, különös módon AZONNAL megszűnt a probléma... Másodszor pedig kikapcsolásnál gyűlölöm amikor telepítgeti a frissítéseket. Haramdrészt pedis nekem ne mondja meg az MS hogy mit frissítsek, (pl a letörölhetetlen illegális OS scanner..., hozzáteszem nekem legális XP van, de akkoris pofátlanság egy letörölhetetlen szolgáltatást a gépemre baszni.) tehát szeretem magam kijelölni mit töltsön le. és egyszerre telepíteni. Linuxban ezt sokkal gördülékenyebben megoldották, az egész sokkal gyorsabb is.

    Továbbra is tartom magam a melegágy-teóriához... Hiszen a Vistában és Win 7-ben már rájöttek hogy mi a helyzet, és legalább beletették az UAC-ot... ami a linuxban már eleve megvolt. Ezzel legalább jobban ellenőrízhető a rendszer. Persze láma felhasználónál ez mit sem számít. Szerintem kijelenthető hogy vista /win 7 igenis biztonságosabb valamennyivel. Ennek örülök is, ezért fogom végre elfelejteni a kedves XP-t.

    Amúgy meg nem nagyon tetszik hogy úgy állítod be az egészet, mintha az én vagy a többi user hibája lenne, hogy valami rohadék fostartály geciputtony büdössajt hereagy megírta a confickert, és a többi elcseszett vírust...Még ha 100% osan óvatos vagy, akkoris néha hibázhatsz. Olyan oldalra tévedsz, olyan pendrivot hozol haza... Egyszerűen nem hiszem el, hogy Te nem szívtál már be vírust, méghozzá a saját hibádból. Csak esetleg nem is tudsz róla.

    Erről ennyit...