• Polemius
    Barpi:

Rendben, akkor elmagyarázom. :)
    A kommentem egyik része arra próbált utalni, hogy az ominózus mondat (melynek helyesírását firtattad) nem volt más, mint karikírozása (mondjuk tényleg kissé gyengére sikerült) annak a bizonyos hozzászólásnak, melyre reagáltam. Ezzel próbálván rávilágítani arra, mi is a probléma vele (mármint az eredeti kommenttel). Amire rámutattál, ennek része próbált volna lenni - úgy tűnik kevés sikerrel. (Mondjuk inkább a stílus felé volt fricska, nem a tartalommal szemben.)

A másik, amire reagálásként a címed és a telefonszámod írtad le, az is hasonló céllal íródott: arra próbáltam rámutatni, hogy véleményem szerint nem az határozza meg a kommentelőt, hogy hány éves vagy hol lakik, esetleg mikor regisztrált. Ellenben ezekből kiindulni legalábbis valószínűsíti, hogy a kíváncsiskodó prejudikálni hajlamos.
    Azt csak mellékesen említem, hogy az sem mérvadó, ha bármi is oda van írva, hiszen bárki bármilyen adatot megadhat. Téves adatok alapján pedig még valószínűbb, hogy hibás következtetéseket von le az illető.