A szorongás az betegség vagy állapot?
-
Szia én is kb 7-8 éve gyogyszerezem magam ha abbahagyom kb 1-2 hét mulva pánikrohamom lessz ugyhogy marad a gyogyszer mondlyuk nállam érdekesen jött elö ez a dolog ép buszon voltam jöttem be a növéremékhez és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy egy nönek a parfümje nagyon erös illatot áraszt és elkezdett negyon zavarni de nem volt semmi más bajom beérkezet a busz a megálloba leszálok és ahogy az utolsó lépcsöröl lelépek elkap egy pánikroham ami nállam abból ált hogy ájulásérzet halálfélelem és kapkodtam a levegöt gondoltam lefekszek a földre de nem mentem továb mint egy gép nah mind 1 eltelt vagy 3 -4 hét mire orvoshoz mentem aki megálapitotta hogy pánikbeteg vagyok persze idöközben a szorongás és a pánikrohamok száma csak nött .A lényeg az hogy mikor elmentem orvoshoz felirt hangulatjavitot meg nyugtatot. A panaszok megszüntek és jol is éreztem magam aztán sikerült összejönnöm 1 lányal aki ma már a feleségem és a gyermekem annya . De jön a feketeleves 4-5 honap után összevesztünk akkor már kezdtem a gyogyszereket abbahagyni mert jól éreztem magam ha eszembejutott bevettem ha nem akkor nem. A lényeg az hogy miután szakitottunk megint elöjött a depi meg a pánikroham . Kb fél év vagy 8 honap mulva megint összejöttem az aszonyal és gondoltam majd jó lesz elmulnak megint a rohamok meg a depi de sajnos nem igy lett ugyhogy folytattam a gyogyszrek szedését mai napig szedem pánikroham nincs hálla istennek de a hangulatom a béka segge allatt van sokszor .Mondlyuk nekem orvosok csak anyit kérdeztek hogy érzem magam meg stb de soha nem küldtek ell szakemberhez beszélgetésre . Énis gondoltam már ijeneket hogy agyonverem asszonyt meg hogy megölöm magam de azér visszatartom ezeket az érzéseket. Viszont azt sajnálom nagyon hogy hamar ingerült leszek és sokszor ráverek a gyerköc fenekére aki még csak 2,5 éves. Pedig megfogadtam hogy soha nem verem meg a gyerekem ha lessz mert engem és a növéremet nagyon sokszor megvert apánk és én nem akartam olyan lenni .De nem hibáztatom fatert már meghalt mert ö is kivolt idegileg csak hát igy szerintem miatta lettem ilyen idegbeteg idiota faxkalap .Nah mind 1 szerintem a gyogyszerek max annyiban jok hogy ne legyn pánikrohamom.Én elfogadtam hogy az életem hátralévö részét igy kell leélnem hacsak valami normális gyogyszert fel nem találnak amitöl elmulik a depi .