A szorongás az betegség vagy állapot?
-
vili 27 #230 Szevasztok !!!
Csak most találtam erre a szorongás témára. Bár gondolhattam volna hogy ilyen is van hiszen tömegek szenvednek pánikbetegségben stb. Modern betegség, és olyan lesz mint amilyen a nátha volt. Gyógyítani persze nem olyan egyszerű.
Az első pánikroham akkor jelentkezett amikor 2komoly slukkot szívtam zöldből. Biztos vagyok hogy a fű hozta ki belőlem. A mentőket akartam kihívatni. Ilyen közel még nem álltam a halálhoz, vagyis magához az érzéshez. Hihetetlen. Senkinek nem ajánlom. Aztán itt-ott még füvezgettem, de csak óvatosan. Néha még előfordult ugyanez az állapot erősebben, valamikor gyengébben. 3éve abbahagytam a füvezést, és volt amikor így is néha előfordult. Az érzés hogy magába szív valami, elgyengülsz, mintha valami teljesen kiszívna belülről, és a világ leggyengébb energiahordozójává változná át. Aztán idővel elmúlt a pánik, már csak a szorongás jelent meg néha. Sokszor előfordult vezetés közben. Ne tudjátok meg milyen szar érzés volt. Előtted kocsi, utánnad kocsi, forgalom, végem volt. Szerencsére ma már megtanultam vele élni és sikerült legyőznöm olyan mértékben hogy én uralkodom a gondolataim felett, nem pedig fordítva. Valójában ez a mozgatórugója az egésznek, a gondolatok, negatív gondolatok.
Ha valakinek túl sok ideje van gondolkodni, nincs hobbi, munka stb. kihozhatja belőled, ha túl sokat züllesz, vagy ha keveset alszol szintén előhozhatja a negatív dolgokat, amivel ha nem bírsz szellemileg, gyorsan leránthat a mélybe ahonnan aztán már nehézkes lesz kikászálódni.
Vilmos voltam, 8éves tapasztalatom szerint a véleményem.