• Sanyix
    #8
    Teljesen normálisnak tartom, hogy a betelt pohárnál elkezdenek lövöldözni. Arra legalább felfigyelnek, és az hogy valaki eljut idáig, az is csak azt jelzi mekkora szar a társadalom. Nem csak magyarországon, hanem mindenhol.
    Egy értelmetlen szarrá teszik egymás életét az emberek. munka munka munka(ha nincs akkor csinálunk munkát, nehogy má pihenjen a parasztja), lópicsa szabadság, minden hatalom felé kötelezettségek, direkt basztatás, munkakörülmények lehető legszarabbá tétele, akkor is ha szinte semmibe sem kerülne hogy jobb legyen. Erre példa, mo-n a munka= bejárunk és ott rohadunk egész nap mentalitás. Amikor sok helyen akkor is ott kell ülnöd, ha nincs dolgod, vagy ha dolgod van otthon számítógéppel megtudnád csinálni távmunkával, jobban érezné magát az ember, nem szarna el órákat az ingázással a SEMMIÉRT.
    De nem, megy a begyepesedettség, az értelmetlen szarrágás, és a durva monotonitás. És mindez után hogy azért dolgozol hogy éljél, ami nagyrészt a munkából áll (jó kis körforgás), még azt is elveszik ami van, ha kell erőszakkal (adók). Csoda hogy csak annyi ember kattan be amennyi...