...
-
Nekem ezek a modok vannak fennt ! Igyis kb 16 GB a New Vegas mapom !
Underground Hideout egy földalatti bázist rak be nagyon profi munka !
Willow A Legtökéletesebb karakter mod amit valaha láttam !
(Ezen kivül még 2 karakter mod Eve a gépfegyveres Jade a mesterlövészes)
New Skies Weather Beta Teljes idöjárás változásokat rak be (homokvihar szélvihar stb..)
NMC Texture Pack a legjobb texture pack a New Vegashoz ebbből nekem csak a Small Pack van meg mert csak ehhez elegendő a gépem !
Shiloh DS Core 1.03 Shiloh DS Body Mesh Pack A legjobb karakter készitő a New Vegashoz ehhez tartozik a Lings Coiffure Hair Pack
Enhanced Blood Texture a vért még brutálisabbá teszi a játékban !
MonsterMOD (MOMOD) v10 a legjobb szörnypack a New Vegashoz ami csak létezik az összes szörnyet lecseréli sokkal durvábbakra és szivosabbakra !
World of Pain Több száz helyszint ad a játékhoz (települések barlangok Dungeonok Vaultok)
Decision With Regrets egy kisebb Quest a Feral Ghoul-okkal kapcsolatban
DEIMOS Ez az eddigi legjobb Quest mod kb 2-3 órás a játék nagyon jó story-ja van
DOG City egy teljesen új várost rak be teli banditákkal és egy rahedli quest-el
New Bison Steve Hotel Újjá épithetsz egy Hotelt ami Primm-ben van és azt irányithatod
És a másik a tökéletes Quest mod a New Vegas Bounty I-II
A létező legjobb fejvadász bérgyilkos Quest mod ahol a célpontokat kell levadászni !
Ajánlom még a Conelrad Radio Station-t nagyon jó zenék vannak benne illetve a Secret Stash Radio Stationt is
Project Nevada a létező legjobb harci rendszer a New Vegasban itt bármit beállithatsz ami a harcot illeti
Realistic Gunshot Sounds a fegyverek hangját a valós fegyverek hangjára cseréli le az összeset
Weapon Mods Expanded egy csomó fegyver modot rak be minden tipusu fegyverhez amit a kereskedöknél tudsz megvenni !
És végül a Weapon retexture Project az összes fegyver texturáját lecseréli sokkal szebbre !