...
  • Although
    Szerintem az FNW nagyon jó kis rpg lett. És azért én a Fallout 3-t sem szapulnám, maga nemében nagyon jó volt szintén az "univerzum" érzést adta, tényleg hiányoztak belöle a döntési lehetőségek és egyebek ami nyilván vérbeli rpg-nek a lényege, és amit most nyilván az Obsidian profi módon megcsinált és így látva a végeredményt tényleg jók abban amit csinálnak. Elképesztően jó a katyvasztó rendszerre és ügyesen beépítették a barkácspadot is.
    OFF. Azért a láthatatlan falak nagyon idegesítőek voltak, meglehetett volna csinálni profin rendes hegyekkel vagy valahogy, de number one a Cazador a nagy lepke vagy mi fenne volt. Az nagyon "kemény" volt. Mikor először megláttam mondtam elfutok mellette...ez ugye nem jött be..következő ötlet ha már páncél az egész lepke lőjük szét a szárnyát, itt volt az a pont, mikor kb. 3 tárat kilőttem rá VAT-al, hogy elkezdtem nevetni.:) De mindent összetéve tényleg egy szuper rpg-t kaptunk a pénzünkért. Amit lehetett volna mélyíteni még, de így is megérte a pénzét. Pláne ha akciósan vetted meg :)És azért remélem a Dead Money nem lesz akkora csalódás mint írjátok. Bár az elgondolkodtató ha valamit konzolról kezdenek, fordítanak az ritkán jó.