• narumon
    #378
    "Ha játékból állítasz valamit, akkor tedd egyértelművé, szövegkörnyezettel vagy szmájlival, mert így úgy tűnik, mintha menekülnél a vita elől."

    Az egész akkori posztom a játékról szól, kétszer kiirtam hogy játszunk tovább, gondoltam nem írom minden mondat elejére. Ha valami elől nem menekülök akkor az a vita. Bár kérdés, hogy ezt mennyire lehet vitának nevezni :)

    "Más ember fejében más van, valahogy meg kell egyezni."

    Annak az embernek a fejében az olvasás után is más lesz. Vagy nem értem , hogy mit akarzs mondani.

    "Ha kíváncsi vagy miként vannak meg az őslakosok egymással, javaslom utazz el a Pápuákhoz a hegyekbe, és próbáld lebeszélni őket az AIDS-es nők élve elégetéséről"

    Na erről még nem hallottam de ez kultúrális hiányosság. (Ugyebár mint említettem a bibliai keresztény egyhát is égetett élve embereket ami ugyanekkora hiányosság - tehát nem álltak oda és mondták az embereknek, hogy nem kéne tán égetni a népeket).

    "Az egyház szerint nincsenek boszorkányok, hiszen az egész csak babona,"

    Mostmár. Cirka 500 évvel ezelőtt még egészen más volt a helyzet, és akkor teljesen nyiltan és elfogadottan az isten és a biblia nevében tették ezt. Mostmeg ennyivel fel vannak mentve, hogy babona?

    "Ha két ember valamiben megegyezik az már szervezet, szóval ez a duma az egyház ellen elég dedós. A szavak ismerete sem ártana..."

    Mivan? Legalább irj érthetően, és szedd össze, hogy mit is akarsz mondani, vagy legalább érvelj, hogy mi volt benne a dedós. Mondani, leírni én is tudok ilyeneket, hogy tanuld meg a szavakat mielőtt dedós mondatokat szerkesztesz.

    "Sablonos Bibliaellenes fröcsögés, némi történelmi tudatlansággal keverve, no comment. Kiábrándultál a kultúránkból, vagy nem is ismerted meg soha?"

    Mivel nem idézel ezt megint nem tudom mire írod. A sablon az nem negatív jelző tisztelt szavak ó nagy tudora. Attól, hogy sablonos még nem lesz fröcsögés, de legalábbis így a legkönnyeb bármit elhárítani. És megintcsak; én is le tudom ám írni, hogy tipikus keresztény fröccsögés. Na jobb lett ettől? Nem és még a vitát sem vitte előbbre, tehát vagy írj valami konkrétumot vagy hagyd abba a sablonos fröccsögést.

    "Előítéletes hőzöngés 1,5 milliárd keresztény ellen, most erre mit mondjak?"

    Miért is? Savanyú a szőlő? Zavar, hogy rengeteg látszat keresztény él közöttünk? Tegyél ellene!

    "attól hogy a te családodban az általad felsorolt dolgokat latod, a többiek még nem olyanok (sértegetni én is tudok)."

    Sértegetni sértegethetsz de az attól még nem lesz valós, és így fel sem veszem. Téged és a családodat meg még véletlenül sem sértegetnélek, 1, nem vagyok olyan, 2, nem fér bele az erkölcsi értékrendembe.