• Zombee
    Hulladék. Miközben nincs benne semmi értékelhető újítás évek óta, a memóriaigénye pár év alatt kb a tízszeresére nőtt.
    Az iTunes-ról pedig jobb nem is beszélni, az Apple szoftverei talán még a Microsoft-énál is robosztusabbak. Persze mindig van rosszabb, hála az égnek a Real Media stream-ek teljesen eltűntek már, a Real Player maga volt a katasztrófa. Tudom, Realalternative, meg ugyanaz a QT formátumokra, de nekem az valahogy sosem működött. Szerencsére a Real-ra egyáltalán nincs szükség, de QuickTime nélkül is jól megvagyok. Az iTunes baromira nem szimpatikus nekem a saját formátumaival. Értem a céljukat vele, de én, mint felhasználó magasról szarok az üzleti érdekekre, nekem a kompatibilitás, mindennel lejátszhatóság, egyszerűség és gyorsaság számít.
    Ezért nem nézek filmet semmilyen formában Windows Media Playerrel, és nem vásárolok DRM-es zenét.
    Egyszer a T-online zeneáruházból letöltöttem egy pár számot, amik ingyenesen voltak terjesztve, a WMP-vel még azokhoz is egyenként kellett a licenszt letölteni. Viszont maga a WMP zenét hallgatni egész jó, mindenféle plugin nélkül is jól szól, igaz, ez minden pozitívuma. Mai napig nem békéltem meg vele, ha elindítok a mappából egy számot vagy listát, mi a francnak kell az egész lejtászót feldobni a pofámba. Arról nem is beszélve, hogy egyes DVD-knél automatikusan a WMP-vel akar elindulni, holott ez már le van tiltva elvileg.