Bounti#9
Vitatkoznék azon, hogy nem lehetne eladni egy izometrikus Falloutot. Nez ilyen stílusú játék, de nézd meg a Diablo-t. Nem 2D izometrikus lesz, hanem 3D, igényesen megcsinálva, a készítők ígérete szerint nem fog hozzá erőművet venni, stb...
Miért ne lehetett volna az általad is említett jó öreg Van Burent megcsinálnia a Bethesdának? Vagy valami hasonlót. Nem hinném, hogy ne lehetett volna eladni. Ha igényesen sikerül kivitelezni lett volna akkora vevőbázisa mint a Blizzard klasszikusának. Legalábbis szerintem.
Amúgy lehet, hogy te nehézkesnek, lassúnak találod 10 év után ezeket a gammákat, engem inkább jóleső nosztalgia érzése tölt el, és nem a hibákat veszem észre (pedíg vannak).
Hogyan lehetett volna olyan játékot csinálni, hogy el lehessen adni, és a fanatikusoknak is jó legyen? Nos igazad van sehogy. Talán egy kicsit jobban lehetett volna kompromisszumra törekedni a 2 oldal között.De egy kicsit a dolgok mögé nézve talán te is észreveszed, hogy a Beth-es fiúk cseppet sem törődtek ezzel. Fogták az Obivilion (vagy mi :D ) motorját és csináltak hozzá egy Fallout-nak nevezett skint. Csak ne mondogatták volna, hogy törekednek arra, hogy a régivel játszók is megtalálják a számításukat. Amúgy megértem a te álláspontodat is...
Szal én inkább előveszem a jó öreg 2D izometrikus Fallout 2-t (az 1 nincs meg és nem is játszottam még vele :D pedíg állítólag az is jó) és újrajátszom. Pár napig le fog kötni az tuti.