galocza#7
én kedvelem a bethesda anyagokat (bár Randalhoz hasonlóan morrowindet sokkal jobban mint a sztrímlájn obliviont), de ez a húzás nekem sem tetszik - bár mmo engem nem érint. ha viszont jól tudom, a jogok birtokosa a bethesda (megvették az egész pakkot), és itt már az interplay az, aki licenszelte a címet - vállalva azt, hogy x időn belül elkezdik a fejlesztést és összekaparnak rá y összeget. ha ez nem teljesült, a bethesda birtokon belül van keresetével - szó sincs arról, hogy vmi aljas jogi húzással el akarják venni az mmo jogokat, mert az az övék.
azért kiváncsi vagyok, az eredeti fall-autisták közül hányan erősítik még mindig (vagy újra) az interplay sorait, amennyire én tudom, szétrobbant az egész csapat, mára már csak egy név, korábbi tartalom nélkül, - akkor meg jobb kezekben van a jog a bethesdánál.
az egyértelmű volt, hogy fallout3 megosztja majd a népet, pedig lássuk be: izometrikus falloutot már nem lehet csinálni (pontosabban lehet, de eladni már nem), szegény kicsi van burent (eredeti, interplayos fallout3) is leállították.
sokakban (sokunkban) van nosztalgia az eredeti játékokkal kapcsolatban, de tessék őket elővenni (én megtettem) és az eredmény: tulképp szórakoztató, de +10év játékostapasztalattal a hátam mögött nehézkések, lassúak és itt-ott bizony fárasztóak (ami nem tartott vissza attól, hogy újra végigvigyem mind2t 8).
szóval lehet szidni az újat, de nehéz elképzelnem, hogy hogyan lehetett volna megcsinálni, hogy el is lehessen adni (mert azokkal a számokkal nehéz vitatkozni) és a fanatikusok is megtalálják számításukat...