• galocza
    őszintén nem tudom, milyen nyelven játszottam a fallt, arra emlékszem, hogy amikor megtudtam, hogy nem angol, lemondtam a megvásárlásról. a hangulat amúgy szerintem megvolt (csak más). amikor még nem voltam lusta, 1-1 játék után hajlamos voltam "rövid" értékelést írni, erről itt kedvcsinálónak/elvevőnek, #1389:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070904481
    a (se...) hátnézőset se szeretem, mert finnyás vagyok 8). onnantól, hogy nem fp, nekem tökmind1. pedig én se vagyok mai gyerek, de pl bards tale saját szemszög jobban tetszett mint az ssi felülrőlnézegetős rpgk (pedig utóbbiakból többet fogyasztottam 8).

interplay meg volt - nincs, és abban se vagyok biztos, hogy ha egy milliárdos összeszedné őket, hogy nesztek egy rakat pénz, azt csináltok amit akartok, még piacképes se kell legyen, sikerülne hozni a régi csodát.
    láttunk már játékiparban (is) olyat, hogy a sztárolt régi nagy nevek idővel kifogytak az ötletből s csak középszerre futotta. meg azért az utódcégek termésével sem voltam elégedett, szememben is leginkább a troika hozta a színvonalat - csak a temple of elemental evil ne lett volna...