Bounti#13
Hát most nem azért.... :D de a The Fall nem igazán van ott a szeren. Megvettem, de sújos hibákkal van tömve, a hangulat meg egyáltalán nem hasonlítható a fallouthoz (ha már csak a német gagyogás jut eszembe feláll a hátamon a szőr). Szal ez sztem nem igazán lehet kifogás. De hogy szó ne érje a ház elejét, nekiveselkedek mégegyszer, hátha nem is volt olyan rossz. :)
Az hogy nektek jobban fekszik a belső, és nézd a (se....) hátamat nézet, azt elfogadom és meg is értem, de ahogy Randal is felsorolta tömve van a piac a már eredetileg is belső (vagy third) nézetes játékokkal, és azok folytatásaival, szóval maradhatott volna nyugodtan a Fallout "nézz le rááááám óóó Isteneeeem" nézetben. :) Legalábbis szerintem, mivel nekem nagyobb beleélést nyújt az a nézet. De ez már a koromnak is betudható, meg persze annak is, hogy milyen játékokkal töltöttem el a szabadidőm nagyrészét, szóval teljesen szubjektív.
Azt viszont nem lehet eltagadni az Interplay-től, hogy korszakokat meghatározó játékokat készítettek, és a fene egye meg, hogy már nincs együtt a csapat.