• galocza
    hej, ez a Randal mindig kb uazokat írja le, amiket nekem kellene, ha nem lennék lusta (vagy eszembe jutna 8).
    kiegészíteném a magam részéről azzal, hogy én jobban szeretem (már) a belső nézetet: sokkal nagyobb beleélést, "ott-vagyok érzetet" ad, és engem nehéz elmeríteni egy játékban.
    szeretnék emlékeztetni ezenkívül a the fall - last days of gaia című játékra, amely bár tele volt tervezői hibákkal/bugokkal, tulképp elég jól sikerült és bukott is nagyot - nem most, hanem 4-5 éve.
    szerintem a bethesda elég jól hozott sok mindent az eredeti játékokból, a legtöbbet kritizált súterséget és bugokat meg szerencsére modokkal lehet orvosolni. mert egy másik nagy bethesda erény: a támogatás, a fejlesztői kitek gyors megjelentetése - ha vmi nem tetszik mwben, oblivionban, fallout3ban, nagy valószínűséggel nem tetszett már másnak se és van rá mod, irány a fallout3nexus.com
    persze, ahogy írtátok, mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, én úgy gondolom, egy falloutot reálisan a 2000es évek vége felé nehéz lett volna jobban megalkotni. persze, kellett egy csomó kompromisszum, de így legalább lesz fallout 4. aztán majd moddoljuk azt is 8).