• Randal
    cateran, Bounti: Szerintem pont az általatok említettek miatt volt anno felháborodás a Van Buren miatt. A Falloutok jók, de valóban idegesítőek néha. A sztori, helyszínek jók, viszont pár dologban eljárt felettük az idő. A Van Burenben viszont voltak újítások, amelyek hozták a színvonalat és még mai szemmel nézve is izgalmas és vállalható játék lett volna.
    Hisz ha egy Diablo, NWN, Starcraft, xy RTS eladható ilyen kameraállással, akkor egy Fallout szintén.

Másrészt a Bethesda féle nézet újfajta, izgalmas dolgot jelentett volna, sokkal jobban benne lehet az ember a világban, csak sajnos az Oblivion tapasztalata sokakban visszatetszést keltett.

Én nem voltam annyira ellene az újításuknak, hisz imádom a Morrowindet, vagy a hasonló nézetes Deus Ex-et, a nézdahátam stílusból a Gothicot, Vampire-t, plusz azért belső nézetben még ott az ARx Fatalis is.
    Én utálom az rpg-ben a bányákat, de ez az egy játék simán eladta nekem.

Visszatérve az Interplayre: Ez már nem az az Interplay ami régen volt, hanem az amit szétcsesztek és ami miatt sokan kiváltak. Ugye ezek az emberek alkották a Troikát illetve az Obsidiant... Előbbi behalt sajnos a rossz kiadó miatt aki hajtotta őket határidővel (lásd még eset: Gothic 3), utóbbi pedig áll, bár nem teljesen elfogadható termékekkel.

Bethesda mellett szólna az Oblivion vs. Gothic 3 eset is. Az Oblit simán csúsztatták fél évvel, G3-nál szó se lehetett. Eredmény meg is lett mindkettőnél. Itt jegyezném meg, hogy véleményem szerint már a Gothic 2 is csonka játék volt, a NotR tette teljessé, csak épp ott tudtak annyit változtatni rajta, hogy eladható legyen simán.