• Sanyix
    #11
    nem fér bele a ps... kicsomagolás, meg HAHA. Képzeld el, hogy szükséges teljesítménytől függő 4400+ os x2-m órajele, egy film kicsomagolásánál nem mozdul el 1 ghz-ről sem, mivel a vinyó sebessége a szűk keresztmetszet... oszt emellett még mehet egy utorrent 1.9 beta 8 1 mbyte sec letöltéssel, és egyidőben 120kbyte felöltéssel, + egy foobar 2k-ban lossless zene, na meg egy opera úgy 6 füllel. És még mindig nyugodtan 1 ghz-n jár. HD video lejátszásakor is, mivel azt is a gpu dekódolja (1080p-s H264-et kb 7%-os gpu terheléssel :D).
    És kb eddig tart az átlagos felhasználás.

    Dolgozásra meg ki használja a gépét? Pár sztahanovista, meg pár távmunkás (nagyon nem elterjedt még a dolog uh nem számít). Na meg miért is kéne munkához erős processzor? Mindenki csöcsöket retusál, meg a titanik 3 vágója? Nem, inkább ekcel, vörd meg ilyesmi 0 igényű programok.
    Még a programfejlesztők nagy részének sem kell gyors processzor, mert nem oszt nem szoroz hogy 1 sec vagy 2 sec alatt compileli le a programot, teszteléshez is általában csak tetűsok memória kell, mert nagyrész nem 3d-s omgwtf grafikás játékot fejleszt.